ŽELIM POMAGATI

POMAGAM Z 1% . Namenitev dela dohodnine za donacije .

Nič vas ne stane, če ste dobrodelni. Vsi davčni zavezanci imate MOŽNOST ODLOČANJA o svoji dohodnini. Do 1 % dohodnine odmerjene po zakonu, ki ureja dohodnino, lahko namenite za financiranje splošno-koristnih namenov in jih podarite eni izmed organizacij s seznama upravičencev do donacije dohodnine.

Donacija ne vpliva na višino našega vračila ali doplačila dohodnine. Ko določimo prejemnika dela dohodnine nismo v ničemer prikrajšani. Če se za donacijo ne odločimo, gre ta 1% od odmerjene dohodnine v proračun RS.

PRENESI SI PDF OBRAZEC in ga izpolnjenega ter podpisanega pošlji na naš naslov.

DONIRAM. Sredstva lahko donirate na naš račun.

Na društvu zbiramo sredstva, ki jih potrebujemo za organizacijo različnih izobraževalnih dogodkov, informativnih delavnic in stojnic. Vsi, ki bi nam želeli finančno pomagati, lahko svojo donacijo nakažete na spodnji transakcijski račun.

TRR: SI56 1010 0003 5411 688, Naslov: Društvo Tvoj telefon, Kolodvorska 5b, 6230 Postojna, Namen: DONACIJA , Davčna številka: 29993407, Davčni zavezanec: ne, Sklic: 00 , Koda namena: CHAR

DONIRAM V OBLIKI MATERIALA IN STORITEV

Na Društvu Tvoj telefon smo veseli tudi donacij materiala in predmetov, ki jih potrebujejo naši prostovoljci za izvajanje naših programov. (pisarniški material ipd.) Ker se financiramo preko razpisov, nam velikokrat primanjkuje denarja tudi za različne storitve in izobraževanja, zato bomo hvaležni, če nam pomagate tudi na tak način.

POSTANI PROSTOVOLJEC/PROSTOVOLJKA DRUŠTVA